Thursday, January 7, 2010

AGM AAFM 2010 - Sabtu 20 Mac 2010

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada Saudara dan Saudari ahli AAFM dan semua Bekas Pelajar Asrama Semai Bakti sekalian...

Sukacita dimaklumkan bahawa Annual General Meeting (AGM) Persatuan Alumni Asrama FELDA Malaysia (AAFM) bakal berlangsung pada hari Sabtu, 20hb Mac 2010 di Dewan Perdana Felda Kuala Lumpur. Segala keterangan lanjut dan dokumen berkaitan AGM akan dihantar kepada semua kemudian hari sebelum AGM berlangsung.

AGM kali ini akan turut melibatkan pemilihan AJK AAFM yang baru.

Bagi melayakkan saudara/i mengundi AJK pilihan saudara/i, saudara/i perlu terlebih dahulu mendaftar sebagai ahli AAFM yang sah bagi tahun 2010 pada bila-bila masa sebelum AGM berlangsung.

Bagi saudara/i yang ingin bertanding sebagai AJK, saudara/i perlu mendaftar sebagai ahli AAFM bagi tahun 2010 sebelum 31 Jan 2010.

Yuran pendaftaran keahlian adalah RM15.00 dan Yuran Tahunan Keahlian adalah RM50.00.
Bagi yang belum mendaftar sebagai ahli, saudara/i perlu membayar RM65.00 bagi membolehkan saudara/i mengundi bakal AJK atau bertanding sebagai AJK.
Sila isi borang Keahlian AAFM yang dilampirkan bersama email ini.
Bagi yang sudah mendaftar sebagai Ahli AAFM, untuk pembaharuan Keahlian, bayaran sebanyak RM50.00 perlu dibuat.

Bagi yang tidak mahu mengundi dan bertanding, kami tetap menjemput saudara/i hadir bagi memeriahkan AGM dan bertemu kawan2 bekas pelajar Asrama Semai Bakti.
Sebarang pertanyaan dan urusan pendaftaran dan pembayaran sila berhubung dengan
1. Sdr Kamal Arifin Mat Yasin (SU AAFM) di 0129879015 atau email @ kay_doc83@yahoo.com
2. Pn Suryani Mohd Nor (Pen SU) 0173939285 atau email @ suryani2712@yahoo.com.my
Kami berharap agar saudara/i akan mendaftar sebagai ahli AAFM dan datang ke AGM untuk memantapkan lagi Persatuan AAFM kita.
Regards,
Kamal Arifin (KAY)
Tel: +6 012 987 9015

1 comment :

  1. Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI    Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI

    ReplyDelete